Afspraak

Als u een afspraak wilt maken kan dat via dit contactformulier of u kunt bellen of mailen.

Geen verwijsbrief meer nodig

Vanaf 1 januari 2006 is er geen verwijsbrief van een arts of specialist meer nodig. Natuurlijk is het altijd mogelijk dat u eerst een huisarts raadpleegt, maar het is niet meer verplicht. Wel houden wij uw huisarts op de hoogte van de behandeling en vorderingen. Wanneer u geen verwijsbrief heeft, wordt er ook gekeken of u bij ons aan het juiste adres bent of dat wij u aanraden alsnog een arts of specialist raad te plegen.

Eerste afspraak

Tijdens de eerst afspraak kijken we naar de klachten en brengen we uw hulpvraag in kaart. Een eerste afspraak bestaat doorgaans uit een gesprek en een lichamelijk onderzoek. Ook maken we samen een schets van uw behandelplan. Een eerste afspraak duurt ongeveer een uur.

Wat dient u mee te nemen naar een eerste afspraak?

Voor een eerste afspraak vragen wij u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) en de klantenpas van uw zorgverzekeraar. Wij hebben deze nodig om u te kunnen registreren in ons systeem. Mocht u een verwijzing hebben van arts of specialist, dan verzoeken wij u deze mee te nemen.

Afspraak