Verzekering & Tarieven

Hoe ben ik verzekerd?

De afgelopen jaren is er veel veranderd rondom de vergoedingen van fysiotherapie en manuele therapie. Hierdoor is het voor de verzekerde niet altijd meer duidelijk wat er vergoed wordt.

CGBB heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars. Als er een contract is met uw zorgverzekeraar, dan worden de behandelingen volledig vergoed tot het maximum aantal behandelingen waarvoor u verzekerd bent. Als er geen contract is dan krijgt u per behandeling vaak een percentage vergoed van het gecontracteerde tarief. De hoogte van dit tarief en het percentage is afhankelijk van uw zorgverzekeraar.

Wij zoeken het voor u uit

CGBB helpt u graag met het uitzoeken van wat uw zorgverzekering al dan niet vergoedt. Wanneer u dit formulier invult dan krijgt u binnen 24 uur (m.u.v. het weekend en vakanties) een e-mail met daarin het overzicht van wat uw verzekering wel en niet vergoedt. U kunt natuurlijk ook altijd bellen.

Tarieven

Ook als er geen vergoeding mogelijk is vanuit uw verzekering kunt u bij CGBB terecht. Een overzicht van de tarieven vindt u op deze pagina.

Verzekering & Tarieven