Over CGBB

Bart Veldhuis

In 1979 is Bart Veldhuis afgestuurd aan de Stichting Utrechtse Paramedische Academie. Daarnaast heeft hij een opleiding gevolgd tot manueel therapeut. Sinds 2011 is hij aangesloten bij ClaudicatioNet. Dit is een geïntegreerd zorgnetwerk dat patiënten, fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact brengt.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast de  verschillende opleidingen en cursussen die Bart heeft gevolgd om zich verder te ontwikkelen als fysiotherapeut, heeft Bart ook aan zijn persoonlijke ontwikkeling gewerkt. Hij heeft hiervoor onder andere een 3-jarige opleiding gevolgd bij het ITIP. Hij heeft hierbij gewerkt aan zijn psychologische methodieken, met als doel meer inzicht te krijgen in zichzelf en de mensen om zich heenBart is er van overtuigd dat een fysiotherapeut meer is, of zou moeten zijn, dan iemand die een alleen een klacht behandelt. Een optimale behandeling van een klacht is namelijk sterk afhankelijk van de persoon die de klacht heeft.

Visie CGBB

Bij CGBB kijken wij uiteraard naar de klachten en de oorzaken, maar wij kijken ook naar de persoon die met de klacht binnenkomt. Er komt namelijk geen klacht binnenwandelen, maar iemand met een klacht. Een meer holistische benaderingswijze leidt volgens ons tot een optimaler resultaat en een betere balans tussen lichaam en geest. Een klacht leidt lang niet altijd alleen tot pijn. Klachten hebben vaak ook invloed op hoe iemand functioneert op zijn werk of hoe een persoon zich gedraagt in zijn of haar privéomgeving. Wij zijn bij CGBB met meer bezig dan alleen fysiotherapie;  wij helpen patiënten te re-integreren.

Over CGBB